Andrew Tate

Nemrég Andrew Tate, a világszerte ismert közösségi média személyiség és egykori profi kick-boxoló már az egyetlen elfogadható monetáris és befektetési választásként hirdette a Bitcoint. Most pedig bejelentette, hogy teljesen elhagyja a fiat pénz használatát, és több mint 100 millió dollár értékben vásárol a kriptopénzek atyjából, a Bitcoinból.

Tate egész pontosan a hagyományos bankokból, azok pénzügyi gyakorlatából és az általa csalárdnak nevezett rendszerekből való kiábrándultságának adott hangot. Bejelentette a szándékát, hogy teljesen átáll a fiat pénznemről a Bitcoinra, és több mint 100 millió dollárt tervez befektetni a BTC-be. Ezt egy május 15-i X bejegyzésben osztotta meg a követőivel.

Ahogy azt a népszerű influencer a továbbiakban kifejtette, ezt még nem tette meg, mert valójában „több kriptovaluta van a birtokában, mint fiat pénz”. Majd hozzátette, hogy „azt hiszem, teljesen elhagyom a fiatot”, amit korábban „ponzi-átverésének nevezett, ahol az ember önmaga rabszolgájává válik, hogy a pénzt megkeresse”.

10-szeres megtérülésre vágysz? Nézd meg a legjobb altcoinokat!

  • 10-szeres vagy akár 20-szoros megtérülést is hozhatnak
  • Előértékesítések és DEX-en jegyzett érmék
  • A B2C által gondosan kiválogatott legjobb kriptók

Andrew Tate az X-en osztja meg a DeFi iránti rajongását

Tate-et sokan valóban a decentralizált pénzügyek (DeFi) zászlóshajója, a BTC nagy rajongójaként ismerik. Április végén azt mondta, hogy az Egyesült Államok dollárjának vége. Méghozzá az ingatlanokkal és sok más befektetéssel együtt, amelyeket a kormány elvehet a tulajdonosaiktól. Emiatt csakis a Bitcoin marad az egyetlen lehetőség.

Ráadásul jelezte, hogy 10 millió dollár értékű Bitcoin vásárlását tervezi, a „Top G” márka becsült nettó vagyona ugyanis 4 és 12 millió dollár közötti összegre tehető. Ennek nagy része a testvérével, Tristan Tate-tel közösen birtokolt autókból származik.

Emellett az egykori kick-boxoló azt állította, hogy az előző bikafutás alatt nagyjából 85 millió dollárt keresett „DeFi földön”. Azt is megosztotta a követőivel, hogy 2018-ban vásárolt először bitcoint, és azóta „minden egyes héten, kivétel nélkül” vásárolt belőle. Tehát még akkor is, amikor Romániában börtönbe zárták.

Eközben a kriptopiac legnagyobb eszközének árfolyama a cikk írásának idején 66 179 dolláron állt. Ez 6,43 százalékos fellendülést jelent az elmúlt 24 órában. Ez a heti 8,27 százalékos előretörést egészíti ki, és a május 16-i adatok szerint 4 százalékos növekedést jelent a havi grafikonon.

További hírek:

Az egyik legjobb tőzsdei platform

Értékelésünk

etoro mini logo
  • A SEC és a FINRA által szabályozott
  • Több mint 70 kriptovaluta, részvény, árucikkek és indexek
  • 0% jutalék
  • Elérhető számítógépről és mobilról is
  • Alkalmazás iOS és Androidos készülékekre
etoro mini logo
A lakossági befektetők 77%-a veszít pénzt, amikor CFD-kel kereskedik ezzel a szolgáltatóval. Meg kell fontolnod, hogy megengedheted-e magadnak a pénzvesztés magas kockázatát.