Če želite dodati Ethereum v svoj naložbeni portfelj lahko to storite v manj kot petih minutah pri reguliranem spletnem posredniku. Gre le za registracijo računa in plačilo vaše naložbe v Ethereum z debetno/kreditno kartico ali bančnim nakazilom. Na preprost način vam bomo razložili, kako kupiti Ethereum.

Kako kupiti Ethereum (ETH) v 2024

Preprosto sledite štirim korakom, opisanim spodaj, da se naučite kupiti Ethereum pri posredniku eToro, ki ga ureja SEC, za samo 10 USD.

 • ✅ 1. korak: Odprite račun Binance
  Najprej obiščite eToro.com in ustvarite brezplačen račun. eToro zahteva nekaj kontaktnih podatkov in osebnih podatkov poleg kopije vaše osebne izkaznice.
 • 💳 2. korak: Polog sredstev
  Nato položite nekaj sredstev, da boste lahko plačali svojo naložbo v Ethereum. Podprti načini plačila vključujejo spletno bančništvo, debetne/kreditne kartice in e-denarnice. Minimalni depozit za stranke iz ZDA je samo 10 USD.
 • 🔎 3. korak: Poiščite Ethereum
  V iskalno vrstico na vrhu strani vnesite »Ethereum«. Ko se prikaže ETH, kliknite gumb »Trgovanje«.
 • 🛒 4. korak: Kupite Ethereum
  Nazadnje, če želite kupiti Ethereum takoj – vnesite svoj vložek in kliknite »Odprto trgovanje«.

V nekaj sekundah bo stanje na vašem računu bremenjeno in žetoni ETH dodani v vaš portfelj.

Kje kupiti Ethereum v 2024

Ko se učite, kako kupiti Ethereum, morate najprej razmisliti, katero platformo kriptovalute želite dokončati.

Ethereum je drugo največje digitalno sredstvo v smislu tržne kapitalizacije, zato ta žeton podpira več kot 200 borz, navedenih na CoinMarketCap. Ne glede na to, ali želite vlagati v Ethereum in ga zadržati ali uporabiti za nakup najboljših NFT-jev, smo vam na voljo.

1. MEXC – Vodilna borza kriptovalut z impresivnim naborom funkcij in storitev

MEXC je hitro utrdil svoj položaj vodilne borze kriptovalut, ki se ponaša z impresivnim naborom funkcij in storitev. Z uporabniku prijaznim vmesnikom, konkurenčno strukturo provizij in obsežno izbiro kriptovalut je namenjena tako začetnikom kot izkušenim trgovcem.

Zavezanost platforme k spoštovanju predpisov skupaj z zanesljivimi varnostnimi ukrepi uporabnikom vliva zaupanje, saj zagotavlja, da njihova sredstva in podatki ostanejo varni.

MEXC

Ena od izstopajočih značilnosti platforme MEXC je njena struktura provizij, saj ponuja 0-odstotne provizije za promptno trgovanje za ustvarjalce in sprejemnike ter nizke provizije za terminsko trgovanje.

Ta stroškovna učinkovitost skupaj s širokim izborom kriptovalut in trgovalnih parov postavlja MEXC kot močnega konkurenta na svetovnem trgu trgovanja z digitalnim premoženjem.

Vendar je treba omeniti, da bi platformi lahko koristilo, če bi razširila svoje izobraževalne vire, da bi bolje podprla trgovce začetnike.

Z več kot 1700 kriptovalutami, ki so na voljo za trgovanje, vključno s priljubljenimi žetoni, kot sta Bitcoin in Ethereum, MEXC trgovcem ponuja veliko priložnosti za razpršitev njihovih portfeljev.

Zavezanost platforme k nenehnemu širjenju zaloge kriptovalut zagotavlja, da imajo uporabniki dostop do najnovejših in najbolj obetavnih projektov na področju kriptovalut.

2. Binance: Najboljša platforma za izkušene trgovce za nakup Ethereuma

Binance je nedvomno najboljša platforma za nakup Ethereuma, če se dobro spoznate na borzo kriptovalut. Pri Binance se lahko odločite za trgovanje prek napredne platforme, ki vam omogoča dostop do različnih orodij, ki jih bodo cenili izkušeni vlagatelji. To vključuje vse od naprednih naročil in prilagojenih grafikonov do tehničnih indikatorjev in orodij za risanje.

Pri Binance se lahko odločite za takojšnje plačilo žetonov z debetno/kreditno kartico. Najprej boste morali opraviti hiter postopek KYC, če želite nakazati sredstva v ameriških dolarjih. Poleg tega vam bomo pri uporabi debetne ali kreditne kartice na tej platformi zaračunali 4,5 % plus standardno provizijo za nakup v višini 0,5 %. Nasprotno pa Binance podpira brezplačne depozite ACH in bančna nakazila.

Drug način nakupa Ethereuma pri Binance je nakazilo sredstev prek kriptovalute. Ne samo, da bo to pospešilo postopek v smislu preverjanja KYC, ampak tudi ne boste plačali nobenih provizij za polog. Poleg tega Binance podpira precejšnje število trgovalnih parov, ki so denominirani v Ethereumu, tako da lahko preprosto plačate svoj nakup z USDT, Bitcoin ali BNB. In če se odločite za zamenjavo kripto v Ethereum, vam bodo zaračunali vodilno provizijo v panogi v višini samo 0,10 % na diapozitiv.

Poleg tega Binance podpira široko paleto kriptovalut, kar pomeni, da lahko kupite druge trendovske altcoine z nekaterimi najbolj konkurenčnimi transakcijskimi provizijami.

3. Gate.io – Vodilna svetovna borza kriptovalut, ki ponuja več kot 1700 kriptovalut in NFT-jev

Gate.io, vodilna svetovna borza kriptovalut, se ponaša z obsežno ponudbo več kot 1.700 kriptovalut, NFT in trgovalnih storitev, prilagojenih za trgovce vseh ravni.

Od promptnega trgovanja do trgovanja s finančnim vzvodom, terminskih pogodb in ETF-jev, Gate.io ponuja obsežen nabor možnosti, ki so namenjene tako začetnikom kot izkušenim trgovcem, spremljajo pa jih različni programi za zaslužek.

Z uporabo najsodobnejših rešitev veriženja blokov, kot sta tehnologija navzkrižnega naslavljanja kriptovalut in varnostna zaščita z več podpisi, Gate.io daje prednost varnosti in zaščiti sredstev in transakcij svojih uporabnikov.

Gate.io

S funkcijami, kot sta vroča in hladna shramba denarnice ter tehnologija prenosa sredstev v realnem času, lahko uporabniki trgujejo z zaupanjem, saj vedo, da so njihove naložbe zaščitene.

Za trgovce, ki iščejo znanje in vpogled, Gate.io zagotavlja številne izobraževalne vire, vključno z vodniki, blogi, tokovi in novičarskimi vsebinami, primernimi za trgovce na vseh stopnjah njihove poti.

Oddelek “območje za začetnike” na platformi ponuja izčrpne vodnike, ki pokrivajo teme od nakupa kriptovalut do izvajanja promptnih poslov, kar zagotavlja, da so uporabniki dobro opremljeni za učinkovito krmarjenje po trgih kriptovalut.

4. Bybit – Svetovno priznana borza izvedenih finančnih instrumentov z več kot 5 milijoni uporabnikov

Bybit, svetovno priznana borza izvedenih finančnih instrumentov, se ponaša z več kot 5 milijoni registriranih uporabnikov in se po obsegu trgovanja stalno uvršča med prvih deset.

Bybit, ki ponuja varno platformo, v katero še nikoli niso vdrli hekerji, zagotavlja varnost sredstev uporabnikov s funkcijami, kot so denarnice za hladno shranjevanje in podpora 2FA, čeprav je za večjo varnost priporočljivo uporabiti KYC.

Trgovci na platformi Bybit imajo koristi od nizkih pristojbin za promptno trgovanje in trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti, zato je privlačna možnost za tiste, ki iščejo stroškovno učinkovite rešitve trgovanja.

Bybit

Vendar je treba opozoriti, da Bybit ni na voljo prebivalcem ZDA in lahko predstavlja izziv za začetnike zaradi zapletenosti produktov izvedenih finančnih instrumentov in nekoliko omejenega izbora trgovalnih parov v primerjavi z nekaterimi konkurenti.

S pestrim izborom več kot 278 podprtih kriptovalut, vključno s priljubljenimi sredstvi, kot sta Bitcoin in Ethereum, Bybit trgovcem ponuja veliko priložnosti za raziskovanje in razpršitev portfeljev.

Ne glede na to, ali vas zanima promptno trgovanje, izvedeni finančni instrumenti ali NFT, Bybit ponuja celovito izkušnjo trgovanja za kripto navdušence po vsem svetu.

5. KuCoin – Kripto borza, ki deluje v več kot 200 državah in ponuja več kot 700 kriptovalut

KuCoin, ki je bil ustanovljen avgusta 2017, se je hitro uveljavil na področju borz kriptovalut, saj z obsežnim izborom več kot 700 kriptovalut oskrbuje globalno bazo uporabnikov.

Platforma služi posameznikom v več kot 200 državah in ponuja destinacijo za različne kripto operacije na enem mestu. Od promptnega trgovanja do trgovanja s terminskimi pogodbami in maržnega trgovanja, izmenjave P2P, fiat onramp, posojanja, stavljenja in IEO prek portala KuCoin Spotlight, zagotavlja celovit nabor kripto storitev, ki zadovoljujejo različne potrebe uporabnikov.

Ena od KuCoinovih izstopajočih značilnosti so njegovi robustni varnostni ukrepi, ki zagotavljajo, da so sredstva uporabnikov zaščitena z varnostnimi protokoli na ravni bank.

Kucoin

KuCoin se ponaša s konkurenčnimi strukturami provizij, z nizkimi provizijami za trgovanje in različnimi popusti, ki temeljijo na dejavnikih, kot so obseg trgovanja in imetje delnic KuCoin (KCS).

Imetniki KCS uživajo dodatne ugodnosti, vključno z dnevnimi dividendami v kriptovalutah, popusti pri pristojbinah za trgovanje, dostopom do več trgovalnih parov, ekskluzivnimi ugodnostmi in bonusi za napotitev.

To uporabnike spodbuja k sodelovanju s platformo in udeležbi v njenem ekosistemu ter prispeva k njeni živahni skupnosti in rasti.

6. OKX: Pionirska prihodnost trgovanja s kriptovalutami in izobraževanja

Borza OKX je velika in zelo priljubljena borza kriptovalut, ki je bila ustanovljena že leta 2016 in je ena od prvih na kriptovalutnem področju.

Na podlagi svojega strokovnega znanja in izkušenj na promptnem trgu OKX svojim uporabnikom ponuja možnost trgovanja s terminskimi pogodbami, večnimi zamenjavami in opcijskimi trgi.

Poleg tega, čeprav je OKX bil in ostaja raj za aktivne trgovce s kriptovalutami, je platforma dodala oddelek za zaslužek, dostop do tržnice NFT, območje za posojila za kriptovalute, zagonsko platformo Jumpstart, bote za trgovanje s kriptovalutami in celo način, kako se lahko stranke vključijo v dražbe igralnih mest DOT. Vsak od njih trgovcem omogoča edinstven način trgovanja, varovanja, zaslužka in raziskovanja trgov kriptovalut.

OKX

Na splošno celoten nabor orodij, ki jih ponuja OKX, kaže obetaven potencial, čeprav je borza že velika. S številnimi doslednimi nadgradnjami svoje platforme poskušajo postati kraj, kjer imajo uporabniki na voljo širok nabor finančnih orodij za novo generacijo financ.

Tudi z možnostmi, ki jih že imajo na voljo, se je borza OKX pripravljena razvijati z novimi finančnimi instrumenti. Če želite veliko platformo z edinstvenimi in obetavnimi finančnimi orodji, ki jih boste lahko uporabljali, ko boste pridobili več izkušenj s kriptovalutami, je OKX odlična borza, ki jo morate imeti v svoji zbirki orodij za kriptovalute.

7. eToro: Na splošno najboljše mesto za nakup Ethereuma

Po pregledu več kot 50 borz in posrednikov smo ugotovili, da je eToro na splošno najboljši ponudnik. Na kratko, platforma eToro je primerna tako za začetnike kot za izkušene profesionalce, predvsem zato, ker boste imeli dostop do reguliranega in poceni trgovalnega okolja. Kar zadeva prvo, ima eToro licence pri različnih organih prve stopnje – vključno s SEC, FCA, CySEC in ASIC.

In slednje, eToro deluje samo na podlagi razmika – kar pomeni, da fiksne provizije niso na voljo. Drug stroškovno učinkovit vidik platforme eToro je, da so vsi vlogi in dvigi v USD brezplačni. To vključuje celo plačila z debetnimi in kreditnimi karticami, ki v industriji menjave kriptovalut običajno v povprečju zaračunajo transakcijsko provizijo med 3-5 %. Poleg debetnih/kreditnih kartic lahko Ethereum kupite tudi prek bančnega nakazila, ACH ali e-denarnice, kot je PayPal.

Ko zaključite svojo naložbo v Ethereum, kar zahteva minimalni kapitalski vložek v višini samo 10 USD pri eToro, bodo žetoni dodani v vašo spletno denarnico. Tam lahko varno pustite žetone, ne da bi morali opraviti dvig. To pomeni, da ko pride čas za prodajo žetonov Ethereum nazaj v gotovino, slednje lahko dosežete s klikom na gumb. eToro je tudi naš izbor številka ena v smislu diverzifikacije.

Ne samo, da vam posrednik omogoča nakup Bitcoina in več kot 40 alternativnih kriptovalut – Polkadot, Binance Coin, Graph, XRP in Shiba Inu – ampak na tisoče drugih trgov. To vključuje delnice, ki kotirajo v ZDA in več kot ducat mednarodnih borz, pa tudi ETF, zlato, energijo, indekse in valute. Nazadnje je vredno preveriti tudi orodje za trgovanje s kopijami pri eToro. To vam omogoča, da izberete priljubljenega trgovca eToro in nato samodejno kopirate njegove naložbe naprej.

Kaj je Ethereum?

Kot vodilni kovanec Metaverse je Ethereum hkrati protokol chainblockov in žeton kriptovalute, ki je bil prvič predstavljen leta 2015. Omrežje Ethereum uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje digitalnih sredstev, ne da bi morali iti prek tretje osebe. Obdelava transakcije traja le 16 sekund, kar omogoča hiter in učinkovit ekosistem.

Za razliko od blockchainov prve generacije, kot sta Bitcoin in Litecoin, lahko Ethereum izvaja pametne pogodbene pogodbe, ki ljudem omogočajo sklenitev dogovora na zaupljiv način. Tako lahko na primer najemno pogodbo ali zavarovalno polico vnesete v pametno pogodbo prek pregledne kode, ki je ni mogoče spreminjati ali manipulirati.

Šele ko so izpolnjeni pogoji pametne pogodbe, bo ta izvedena. Ko gre za izvorni žeton kriptovalute projekta, je Ethereum drugo največje digitalno sredstvo v smislu tržne kapitalizacije in predstavlja odličen izbor nakupa kriptovalut. Poleg tega se od Ethereuma pričakujejo še večje stvari, pri čemer bo projekt kmalu prešel s konsenznega mehanizma dokaza o delu na bolj razširljiv in stroškovno učinkovit dokaz deleža.

Cena Ethereuma

📛 Ime žetonaEthereum
⭐ Simbol žetonaETH
💲 Cena žetona$3.026,59
⏱ Sprememba cene (1h)0.1%
⌛ Sprememba cene (24h)0.62%
🎩 Market Cap$363.554.595.474
🥇 Uvrstitev (glede na tržno kapitalizacijo)2

Cena Ethereuma bo rasla in padala iz sekunde v sekundo kot katero koli drugo sredstvo. Vaš glavni cilj je torej kupiti Ethereum in prodati žetone pozneje po višji ceni. Na primer, če kupite Ethereum, ko je cena žetona 3.500 $, in izplačate, ko je vreden 7.000 $, je to 100-odstotni dobiček.

Specifična cena Ethereuma se bo nekoliko razlikovala med posameznimi menjalnicami, čeprav je razlika majhna. Glede na to, kako se izračuna cena Ethereuma, je to preprosto odvisno od tržnih sil.

Se pravi, če bo na trgu več kupcev, bo vrednost Ethereuma narasla – in obratno.

Katere kriptovalute kupiti v predprodaji z ETH v 2024?

 • Nov multichain memeocin, ki bo predvidoma eksplodiral aprila na dan DOGE in ponuja tudi nagrade za staking
 • Dogeverse ponuja brezhibno interoperabilnost z Wormhole in Portal Bridge, ki ponujata varno navigacijo med verigami
 • Vlagatelji lahko izberejo želene verige, ki ponujajo nižje pristojbine in takojšnje čase obdelave, kar pospešuje proces trgovanja
Project Launched
April 2024
Purchase Methods
 • BNB
  BNB
 • ETH
  ETH
 • Matic
  Matic
 • USDT
  USDT
 • +1 more
 • Nov meme kovanec Solana, ki bi lahko postal viralen med navdušenjem nad žetoni živali SOL
 • Govori se, da gre za kovanec iste ekipe, ki stoji za kovancem SLERF, ki je eksplodiral v začetku leta
 • Podoben kovancu Slothana, ki je pred kratkim zbral 15 milijonov USD in od takrat doživel močan zagon
Project Launched
Maj 2024
Purchase Methods
 • Solana
  Solana
 • Prelomni žeton ERC20, ki združuje dve trendovski niši: Meme in umetno inteligenco
 • Kupite in vložite žetone $WAI za dnevne pasivne nagrade do 1949 % letno
 • V predprodaji je bilo doslej zbranih že več kot 350 tisoč USD, kar kaže na njegov 100-kratni potencial
Project Launched
April 2024
Purchase Methods
 • ETH
  ETH
 • USDT
  USDT
 • BNB
  BNB
 • Matic
  Matic
 • +1 more
 • Nov ekskluzivni žeton Solana GameFi je v nekaj urah po začetku prodaje dosegel vrednost 300 tisoč dolarjev
 • Z izkoriščanjem bliskovitih hitrosti in stroškovno učinkovitih funkcij verige blokov SOL
 • $DICE ponuja edinstveno igralniško izkušnjo Igralcem v igralnicah ponuja masovne airdrope v višini več kot 2,25 milijona dolarjev, pa tudi NFT, bonuse za zgodnjo udeležbo in program priporočanja
Project Launched
April 2024
Purchase Methods
 • Solana
  Solana
 • ETH
  ETH
 • BNB
  BNB
 • Platforma Learn-to-Earn, ki nagrajuje uporabnike za učenje o kriptovalutah
 • Vložite žetone $99BTC v varno pametno pogodbo in zaslužite pasivne nagrade
 • Pridobite prednost na hitro spreminjajočih se trgih s strokovnimi signali za trgovanje s kriptovalutami
Project Launched
April 2024
Purchase Methods
 • BNB
  BNB
 • Debetna kartica
  Debetna kartica
 • ETH
  ETH
 • USDT
  USDT
 • +1 more
 • Inovativen VR & AR projekt
 • V 12 fazah želi zbrati 15 milijonov dolarjev
 • Imetniki žetonov dobijo doživljenjski dostop do vsebin VR
Project Launched
Januar 2024
Purchase Methods
 • ETH
  ETH
 • USDT
  USDT
 • Debetna kartica
  Debetna kartica
 • Vroč meme kovanec se odlikuje po revolucionarni integraciji funkcij "play-to-earn" in stakingu
 • Cena se je v zadnjem mesecu povečala za 10-krat in je sprožila ugibanja o skorajšnji uvrstitvi na borzo Binance
 • Več kot 12 tisoč imetnikov
Project Launched
December 2023
Purchase Methods
 • ETH
  ETH
 • USDT
  USDT
 • Debetna kartica
  Debetna kartica
 • Projekt, ki temelji na BSC in spodbuja trajnostne rešitve s tehnologijo veriženja blokov
 • Sodeluje z uglednimi podjetji
 • Njegova vrednost naj bi se v prihodnjih letih povečala zaradi okolju prijaznih trendov
Project Launched
Januar 2024
Purchase Methods
 • Debetna kartica
  Debetna kartica
 • BNB
  BNB
 • USDT
  USDT

Nekatere kriptovalute z velikim potencialom je mogoče vnaprej kupiti z Ethereumom. In sicer:

  • DogeverseNajnovejša senzacija v svetu meme kovancev s pasjo tematiko, ki bo pomembno vplivala na prihajajoče praznovanje dneva psov 20. aprila. Dogeverse je z nedavnim začetkom ICO hitro pritegnil pozornost vlagateljev, saj je v nekaj minutah zbral več kot 250.000 USD, kar kaže na precejšnje povpraševanje.
  • WienerAI – Prinaša edinstven preobrat na trg kriptovalut, saj se pozicionira kot robustna entiteta umetne inteligence, ki si prizadeva prevladati na lestvicah meme kovancev. WAI je še v zgodnji fazi predprodaje povzročil precejšen hrup, saj je v nekaj minutah po zagonu zbral 100.000 dolarjev.
  • Sealana – Nov meme kovanec, ki temelji na Solani. Sealana izstopa s svojo smešno upodobitvijo patriotskega ameriškega rdečuha s prekomerno telesno težo, ki spominja na lik iz serije South Park. Zaradi te igrive zamisli je Sealana edinstvena na prenatrpanem trgu meme kovancev.
  • Mega Dice – Gonilna sila, ki je podlaga za poglobljeno platformo za igralnice in športne stave Mega Dice. Z žetonom $DICE imetniki uživajo v popustih, bonusih in donosnih vložkih v živahnem ekosistemu igralnice Mega Dice, ki ponuja več kot 4.500 igralniških iger in več kot 50 športnih stavnih trgov. Z vložki na pametni pogodbi Mega Dice vlagatelji sprostijo visoke letne donose in dnevne bonuse, prilagojene njihovi uspešnosti.
  • 99Bitcoins – Nova predprodaja kriptovalute, ki ponuja velikodušni letni donos stakinga v višini več kot 50.000 % v zgodnjih fazah predprodaje in airdrop žetonov $99BTC v vrednosti 99.999 USD za zgodnje podpornike.
  • 5th Scape – Pionir v ekosistemu navidezne resničnosti, saj brezhibno združuje poglobljene igralne izkušnje z vrhunsko strojno opremo in močno podporo razvijalcem. Z raznolikim naborom iger ter najsodobnejšimi slušalkami in stoli za navidezno resničnost projekt uporabnikom ponuja neprimerljivo potopitev v virtualne svetove. Žeton $5SCAPE služi kot vrata v to potopitveno resničnost, saj omogoča ekskluziven dostop do vrhunskih vsebin in priložnosti za razvijalce, da uspevajo v sodelovalnem okolju.
  • Smog – Nov meme kovanec, ki deluje Solana blockchainu. Obetavna kampanja za airdrop je na obzorju, Smog pa želi postaviti nove standarde za meme kovance in ustvariti senzacijo v ekosistemu Solana.
  • Sponge V2 – Spoznajte zgodbo o Sponge V2, ki je nadaljevanje prvotnega meme kovanca Sponge, in spremljajte njeno pot od nastanka do osupljivega uspeha. Spoznajte, kako je žeton izkoristil priljubljenost risanega lika SpongeBob, očaral zgodnje vlagatelje in doživel eksponentni porast tržne kapitalizacije z 1 milijona dolarjev na skoraj 100 milijonov dolarjev v nekaj dneh po uvedbi. Raziščite dejavnike, ki so pripomogli k hitremu vzponu v nestanovitnem svetu meme kovancev.
  • eTukTuk – Prelomni kripto projekt, ki je pionir vključevanja tehnologije veriženja blokov za varnost plačil in racionalizacijo transakcij. Ključni poudarek projekta eTukTuk je vzpostavitev opreme za oskrbo električnih vozil (EVSE) v različnih mestnih in primestnih regijah znotraj gospodarstev v razvoju.
  • Bitcoin Minetrix – Nov kripto projekt, ki zagotavlja stroškovno učinkovit in lahko dostopen način za začetek rudarjenja bitcoinov.

Načini nakupa Ethereuma

Če želite danes kupiti Ethereum, vendar niste preveč prepričani, katero vrsto plačila uporabiti, razmislite o spodaj opisanih metodah.

Najboljši način za nakup Ethereuma je s kreditno ali debetno kartico.

Postopek dokončate v petih minutah, ne da bi morali plačati provizijo za polog:

   • odprite račun pri Binance,
   • na seznamu podprtih načinov pologa izberite debetno/kreditno kartico,
   • položite najmanj 15 EUR brez provizije.

Kako prodati Ethereum

Če boste želeli porabiti svoje žetone Ethereum, lahko dokončate postopek prek svojega računa eToro.

Pojdite v svoj portfelj in oddajte prodajno naročilo. eToro bo v nekaj sekundah zamenjal vaše žetone za gotovino po naslednjem najboljšem razpoložljivem tržnem tečaju. Nato lahko zahtevate dvig ali investirate v druge kriptovalute.

Kupujte in plačujte z Ethereumom

Ethereum se vam splača že iz tega vidika, ker z njem lahko kupujete dobrine in plačujete v velikih trgovskih verigah.

Zaključna misel o nakupu Ethereuma

Namen tega vodnika o tem, kako kupiti Ethereum, je bil preprosto razložiti naložbeni proces z reguliranim in nizkocenovnim posrednikom.

Poleg pregleda najboljših platform na trgu smo razpravljali tudi o številnih dejavnikih, ki jih je treba upoštevati, preden vlagate v Ethereum – kot sta krivulja cene žetonov in prehod na dokazilo o deležu.

Če ste izvedli lastno raziskavo in ste zdaj pripravljeni kupiti Ethereum – nakup žetonov pri eToro traja le pet minut, ko uporabljate debetno/kreditno kartico ali podprto e-denarnico.

FAQ

Naj kupim Ethereum?

Kako naj kupim Ethereum?

Koliko stane eden Ethereum?

Je Ethereum še vedno dobra naložba?

Kdo je ustvaril Ethereum?

Koliko kovancev Ethereum obstaja?

Kako kupiti Ethereum z Coinbase?

Kako kupiti Ethereum delnice?

Reference:

 • https://www.fidelity.com/learning-center/trading-investing/crypto/risks-and-benefits-of-crypto
 • https://coinsniper.net/anti-scam-guide
 • https://www.business2community.com/cryptocurrency/most-eco-friendly-crypto
 • https://racunalniske-novice.com/kateri-so-najboljsi-memecoini-ki-jih-lahko-dodate-v-svoj-portfelj-leta-2024/