Ha mostanáig nem voltál biztos az ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverek (CRM) hatékonyságában, akkor most meggyőzünk az ellenkezőjéről. A Thomson Data egyik tanulmánya megállapította, hogy egy megfelelően beállított CRM rendszer 245%-os megtérülést hozhat. Most már felkeltettük a figyelmed?

Az internet egy óceán, tele CRM kincsekkel és taposóaknákkal. De nincs mitől félni! A munka nagy részét elvégeztük helyetted. A CRM szoftver eszközök bármely vállalkozást magasabb szintre emelhetnek azáltal, hogy javítják a vállalkozás működését és fokozzák az ügyfélélményt. A legjobb helyen jársz, ha meg szeretnéd találni a piacon kapható legjobb CRM szoftvereket.

Íme a néhány ajánlás az ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverekkel kapcsolatban:

 • A legjobb CRM szoftver, amely bármilyen vállalkozás számára előnyös lesz, a Sales Cloud. Tele van olyan funkciókkal, amelyekre minden vállalkozónak szüksége van.
 • Az automatizálás és a személyre szabás kulcsfontosságú a termelékenység növeléséhez, valamint az értékesítési és marketing teljesítmény javításához. A Salesforce Sales Cloud ezt magas szinten műveli.
 • A legjobb CRM szoftver rugalmas funkciókkal és árképzési tervekkel rendelkeznek, amelyek bármilyen vállalkozás igényeinek megfelelnek. A Sales Cloud segítségével egyszerűen bővítheted a termékcsaládod vagy az ügyfélköröd.

Tartalomjegyzék

A legjobb CRM szoftver eszközök

 1. Salesforce Sales Cloud – A legátfogóbb és összességében legjobb CRM szoftver
 2. PipeDrive – A legjobb értékesítés-központú CRM a nagyobb értékesítési volumenű vállalkozások számára
 3. Zoho CRM – A legjobb a kisvállalkozások és a Zoho platform felhasználói számára
 4. Zendesk Sell – Nagyszerű lehetőség a Zendesk platformot már használó vállalatok számára
 5. Hubspot CRM – A legjobb ingyenes CRM szoftver kisvállalkozások számára
 6. Freshworks Freshsales – A legjobb olyan vállalkozások számára, amelyek személyre szabott ügyfélkapcsolatot szeretnének kialakítani
 7. Maximizer CRM – A legjobb CRM üzleti intelligenciához
 8. Monday Sales CRM – Egyszerű és hatékony CRM új értékesítési csapatok számára
 9. Less Annoying CRM – Könnyen használható CRM azok számára, akik csak alapvető funkciókra vágynak
 10. Keap – A legjobb CRM szoftver e-mail marketinghez

A legjobb CRM szoftver eszközök – Áttekintés

A legjobb CRM szoftver eszközök – Áttekintés

1. Salesforce Sales Cloud – A legátfogóbb és összességében legjobb CRM szoftver

A Salesforce az ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverek globális piacvezetője, és napjainkban a CRM egyik megújítója. Sales Cloud alkalmazásuk tele van olyan funkciókkal, amelyek bármely méretű vállalkozás számára alkalmassá teszik.

A Salesforce platform minden olyan alapvető funkcióval rendelkezik, amelyre bármely vállalkozásnak szüksége lehet. Ezek közé tartozik például az ügyfél követés a kezdő szakasztól az aláírt szerződésekig, az e-mail kampányok integrálása a Gmaillel és az Outlookkal, valamint a rendkívül részletes és testreszabható jelentések.

Ez a felhőalapú CRM szoftver úgy épül fel, hogy bármilyen vállalkozással együtt tudjon dolgozni. Emellett tele van közösségi együttműködési eszközökkel és egy harmadik féltől származó alkalmazáspiaccal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy rengeteg integrált eszközt kapsz, hogy szinte bármilyen munkafolyamathoz vagy működési folyamathoz illeszkedjen.

A platform rengeteg munkafolyamat-automatizálással rendelkezik a potenciális ügyfelek és ügyletek kezeléséhez és lezárásához. Ráadásul szinte minden ügyfél-interakcióhoz létezik mesterséges intelligencia támogatás is. A Sales Cloud platform fejlettebb funkciói közé tartoznak az alábbiak:

 • Lehetőségkezelés – ez a funkció azonosítja a csapata számára a legtökéletesebb lehetőségeket.
 • Kapcsolatkezelés – nyomon követheted az ügyfelek és a potenciális ügyfelek adatait, például a kapcsolattartási előzményeket, a kommunikációt és a közösségi médiában történő említéseket.
 • Értékesítési teljesítménymenedzsment – beállíthatod, módosíthatod, nyomon követheted és frissítheted az értékesítési célokat valós időben
 • Vizuális munkafolyamat – könnyen használható drag and drop (fogd és vidd) felhasználói felület a lead gondozás megosztásához és nyomon követéséhez. Ez segít az egész csapatnak koncentrálni és hatékonyan együttműködni.
 • First Feed funkció – lehetővé teszi az egyes csapattagok számára, hogy rangsorolják az irányítópult hírcsatornáját, hogy először a legfontosabb információkat kapják meg.
 • Revenue Intelligence – hatékony analitikai jelentéskészítés a teljes bevételi ciklus magas szintű, pontos előrejelzéséhez.

További információk a Salesforce Sales Cloudról:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Eszközök széles választéka 25$ /hó-tól Ingyenes próbaverzió Telefon és Help Center Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Az üzleti CRM igények széles körét lefedi
 • Munkafolyamat-automatizálás és prediktív elemzés
 • Rengeteg integráció
 • Az értékesítési csatorna és az ügyfélút minden részletét nyomon tudja követni
 • 24/7 ügyféltámogatás e-mailben, telefonon és ügyfélszolgálati jegyeken keresztül

Hátrányok

 • Az Essential kivételével minden csomag túl drága lehet a kisvállalkozások számára.
 • Nehezebb elsajátítani a használatát, mint más szoftverekét

Látogass el a Salesforce Sales Cloud oldalára!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
Salesforce Sales Cloud ⭐⭐⭐⭐⭐ 25$/hó

2. PipeDrive – A legjobb értékesítés-központú CRM a nagyobb értékesítési volumenű vállalkozások számára

PipeDrive CRM

A CRM szofverek manapság már sok mindenre képesek. A PipeDrive azonban azon platformok közé tartozik, amelyek arra koncentrálnak, amihez a legjobban értenek: az értékesítésre. A platform 16 nyelvet támogat, és több mint 90 000 vállalkozás használja.

A PipeDrive segítségével minden eszközt megkapsz a leadek, vagyis potenciális ügyfelek kezeléséhez. Bármit nyomon követhetsz az űrlapoktól kezdve a regisztrációkig, ráadásul valós időben.

Az egyik fantasztikus képesség, amely megkülönbözteti a Pipedrive-ot a versenytársaitól, az a fejlett chatbot. Létrehozhatsz intelligens és testre szabott chatbotokat a weboldaladhoz, amelyek képesek, amelyek potenciális ügyfeleket szeretni, és elősegíthetik az elköteleződést. A chatbotok képesek válaszolni az ügyfelek kérdéseire, és hatékonyan és gyorsan eljuttatják azokat a megfelelő emberekhez.

Emellett a PipeDrive teljes körű kommunikációs nyomon követési csomagot is kínál a névjegyek számára, amelyek magukban foglalják a hívásokat, az e-maileket és a csevegéseket.

További információk a PipeDrive-ról:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Magas eladási volumen 12,50 $/hó-tól 14 napos ingyenes próbaverzió Telefon és e-mail Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Könnyen hozzáadható és szerkeszthető ajánlatok, értékek, nyerési valószínűségek és zárási dátumok valós időben
 • Teljes körű egyéni jelentések a bevétel és a tevékenységek nyomon követéséhez
 • Az értékesítési asszisztens AI automatizálási funkciók javaslatával optimalizálja a munkafolyamatokat és az értékesítési teljesítményt
 • Megfizethető
 • 24/7-ben elérhető chat és e-mail támogatás

Hátrányok

 • Korlátozott funkcionalitás más opciókhoz képest
 • Nem lehet külön névjegyzéket létrehozni az új potenciális ügyfelek számára

Látogass el a PipeDrive oldalára

Szoftver A mi értékelésünk Árak
PipeDrive ⭐⭐⭐⭐ 12,50 $/hó

3. Zoho CRM – A legjobb a kisvállalkozások és a Zoho platform felhasználói számára

ZohoCRM

A Zoho az egyik legnépszerűbb szolgáltató jelenleg a piacon. CRM platformjukat 180 országban több mint 250 000 vállalkozás használja. Ez az ügyfélkapcsolat-kezelési csomag tele van népszerű funkciókkal és testreszabható lehetőségekkel, amelyek megfelelnek a legtöbb vállalkozás igényeinek.

Ez a CRM szoftver úgy épült, hogy támogassa és zökkenőmentesen integrálódjon más Zoho termékekkel, mint a Zoho Sales, a Zoho Invoice és a Zoho kampányok. Könnyedén hozzácsatolhatsz hangjegyzeteket is, és hozzáadhatsz részleteket bármely meglévő felvételhez.

A Zoho felhasználók számára ez azt jelenti, hogy hatékony és automatizált lendületet kapnak bármilyen lead-tevékenységhez. De nem kell más Zoho termékekkel rendelkezned ahhoz, hogy élvezhesd a platform legjobb tulajdonságait.

A Zoho CRM a Canvas tervezőeszközével is működik. Ez a funkció egy intuitív drag and drop felületet biztosít, amely nem csak a sablonok és űrlapok egyszerű testreszabását teszi lehetővé, hanem azt is, hogy a kreatív csapatod vizuális hatást adjon hozzá. A CRM-mel való napi munka eléggé fárasztó lehet, így az ilyen apróságok sokat segíthetnek. Ezen kívül rendelkezésre áll még prediktív elemzés, folyamatmenedzsment és sok más.

További információk a Zoho-ról:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Kisvállalkozások 14$/hó-tól Ingyenes verzió Telefon és e-mail Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Könnyen használható drag and drop felület
 • Zökkenőmentesen csatlakozik más Zoho alkalmazásokhoz
 • Rengeteg testreszabási lehetőség

Hátrányok

 • Korlátozott ügyféltámogatás
 • Nehézkés tanulási folyamat a nem Zoho felhasználók számára

Látogass el a Zoho CRM oldalára!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
Zoho ⭐⭐⭐⭐ 14$/hó

4. Zendesk Sell – Nagyszerű lehetőség a Zendesk platformot már használó vállalatok számára

Zendesk Sell

A Zendesk az egyik vezető szolgáltató az ügyfélszolgálati eszközök és termékek terén. A Zendesk Sell a vállalat CRM szoftver ajánlata, amely az értékesítés és más részlegek közötti együttműködés fellendítésére összpontosít. Terméküket „modern értékesítési CRM-nek” nevezik, amely segít a bevételek növelésében.

A Zendesk Sell természetesen csatlakoztatható más Zendesk alkalmazásokkal, mint például a Zendesk Service és a Zendesk Talk alkalmazás. A legizgalmasabb funkciói:

 • Az összes kapcsolati interakció teljes áttekintése
 • Értékesítési lehetőségek a konverziók nyomon követéséhez és javításához
 • Fejlett analitika testreszabott jelentésekkel és előrejelzéssel
 • Natív integrációk és rengeteg lehetőség egy hatalmas App Marketplace segítségével.

A Zendesk két különlegesebb funkciója az értékesítési e-mail intelligenciacsomag és a natív tárcsázó. Az e-mail intelligencia eszközök lehetővé teszik a nyomon követést, az értesítéseket és az automatizálást e-mail sablonokkal. Emellett azonnali jelentéskészítő eszközöket is kapsz a mérőszámok vizsgálatához és az e-mailek eredményeinek javításához.

A natív tárcsázó megkönnyíti a csapatod számára az ügyfelek hívását és szöveges üzenetek küldését anélkül, hogy el kellene hagynod az alkalmazást. Minden kimenő vagy bejövő hívás automatikusan naplózható és rögzíthető.

További információk a Zendesk Sell-ről:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Zendesk felhasználók 19$/hó-tól 30 napos ingyenes próbaverzió Telefon és e-mail Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Közvetlenül csatlakoztatható más Zendesk termékekhez
 • Értékesítési e-mail intelligencia csomag
 • Natív tárcsázó
 • Rengeteg testreszabási lehetőség és funkció az alkalmazások és integrációk segítségével

Hátrányok

 • Kisebb vállalkozások számára drága lehet
 • A funkciók listája túlterhelő lehet azok számára, akik egyszerűségre vágynak

Látogass el a Zendesk Sell oldalára!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
Zendesk Sell ⭐⭐⭐⭐ 19$/hó

5. Hubspot CRM – A legjobb ingyenes CRM szoftver kisvállalkozások számára

Hubspot CRM

A HubSpot világszerte jelentős szerepet játszik az ügyfélszolgálat és az elkötelezettség fokozásában a vállalkozások számára. Bár számos fizetős opciójuk van, amelyek sokkal több funkcióval rendelkeznek, az ingyenes csomag sok alapvető funkciót tartalmaz, amelyekre az egyéni vállalkozóknak és a kis- és középvállalkozásoknak szükségük lehet.

A Gmail és az Outlook integrációkon keresztül összekapcsolhatod a naptáradat és az e-mailjeidet, és az e-mail sablonkészítővel pedig automatizálhatod az interakciókat is. Sok minden van itt a menedzserek, a képviselők, a marketingesek, az ügyfélszolgálati csapatok és még a cégtulajdonosok számára is. Az ingyenes csomagban szereplő egyéb funkciók a következők:

 • Üzletkövetés és pipe kezelés
 • Élő csevegés és chatbot-építő
 • Testreszabható valós idejű jelentések
 • Űrlap- és landing page-építő
 • Hirdetéskezelő eszközök
 • Kapcsolat adatbázis és kezelés

A legjobb talán az, hogy korlátlan számú felhasználót adhatsz hozzá korlátlan ügyféladat-felhasználással. Az ingyenes csomagban azonban csak 1.000.000 kapcsolat lehetséges.

További információk a Hubspot-ról:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Kezdőknek Ingyenes Ingyenes verzió Telefon, e-mail, élő csevegés Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Ingyenes korlátlan számú felhasználóval
 • Marketing eszközökkel együtt
 • Élő csevegés funkció

Hátrányok

 • Nincs valódi munkafolyamat automatizálás
 • A fizetős csomag költséges

Látogass el a Hubspot oldalára!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
HubSpot CRM ⭐⭐⭐ Ingyenes

6. Freshworks Freshsales – A legjobb olyan vállalkozások számára, amelyek személyre szabott ügyfélkapcsolatot szeretnének kialakítani

Freshworks Freshsales CRM

A Freshsales a Freshworks eredeti Freshdesk platformjának bővítése és továbbfejlesztése. A termék egy mesterséges intelligencia által vezérelt CRM szoftver, amely teljes képet ad az értékesítésről. Az összes kapcsolatkezelési eszköz megtalálható benne, de ennél sokkal több is, beleértve az üzletmenedzsmentet, az e-mail integrációkat és az értékesítési jelentéseket.

Mindenféle ügyfél-interakció kontextusba kerül, legyen szó élő csevegésről, e-mailről vagy telefonhívásról. És szinte minden hétköznapi folyamat automatizálható. Mindezek együttesen lehetővé teszik a csapata számára, hogy gyorsabban lezárják az egyes ügyleteket.

A Freshsales az eredeti CRM-hez képest egy fokkal magasabb szintre emeli a dolgokat, és egy Freddy nevű, mesterséges intelligenciával működő asszisztenst is kínál. Ez az asszisztens gépi tanulást használ, hogy értékes meglátásokat és előrejelzéseket nyújtson a vállalkozásoknak.

A Freshsales másik fontos képessége a beépített felhőalapú telefonálás. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a kapcsolat- és üzletkezelés részből kezdeményezzenek hívásokat. Ez leegyszerűsíti a potenciális ügyfelek gondozásának és a konverziók megszerzésének folyamatát, mivel lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy egy helyről dolgozzanak. A Freshsales továbbá híváselemzést és jelentést biztosít az értékesítési hívások irányításához és javításához.

További információk a Freshsales-ről:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Ügyfélkapcsolat 25$/hó-tól Ingyenes próbaverzió Telefonos ügyfélszolgálat és Help Center Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Automatizálhatja az unalmas és ismétlődő feladatokat
 • Teljes körű kapcsolat- és ügyletkezelési funkciók
 • AI-asszisztens
 • Beépített felhőalapú telefonálás

Hátrányok

 • Egyesek számára túl sok funkció és lehetőség
 • Az automatizálás és az AI optimális beállításához útmutatásra van szükség

Irány a Freshsales!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
Freshsales ⭐⭐⭐ 15$/hó

7. Maximizer CRM – A legjobb CRM üzleti intelligenciához

Maximizer-CRM

A Maximizer CRM minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a vállalkozásoknak szükségük lehet. A szoftver középpontjában egy üzleti intelligencia modul áll, amely mélyreható elemzéseket, coaching eszközöket, dinamikus műszerfalakat és még sok mást tartalmaz. A Maximizer CRM lehetővé teszi a vállalkozások számára a célok beállítását és nyomon követését is, így könnyen láthatóvá válik, hogy az értékesítések a megfelelő úton haladnak-e.

A Maximizer CRM tele van marketing funkciókkal. A szoftver saját e-mail marketing eszközöket tartalmaz, és támogatja a MailChimp-pel való integrációt. A vállalkozások könnyen szegmentálhatják az egyes névjegyeket, és egyéni webes űrlapokat készíthetnek az új leadek generálásához.

A Maximizer CRM nem olcsó, a csomagok havi 35 dollárnál kezdődnek felhasználónként. A legtöbb vállalkozásnak a Business Editionre lesz szüksége, amely 55 dollárba kerül havonta.

További információk a Maximizer-ről:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Üzleti intelligencia 35$/hó-tól 30 napos ingyenes próbaverzió Live chat, telefon Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Mélyreható üzleti analitika
 • Dinamikus és testreszabható műszerfalak
 • MailChimp integráció
 • Integrált dokumentumkezelő rendszer

Hátrányok

 • Drága árak
 • Korlátozott e-mailes marketing eszközök a versenytársakhoz képest

Látogass el a Maximize oldalára!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
Maximize ⭐⭐⭐ 35$/hó

8. Monday Sales CRM – Egyszerű és hatékony CRM új értékesítési csapatok számára

Monday Sales CRM

A Monday Sales CRM szoftver egy rendkívül testreszabható, mégis könnyen használható CRM, amely ideális az új értékesítési csapatok számára. A platform gazdag funkciókészlettel rendelkezik, amelyek magukba foglalják az ügyletek kezelésétől kezdve a leendő ügyfelekkel való kommunikáción át a belső kommunikáció központosítását. A Monday szoftverben minden a vállalkozás egyedi igényeihez igazítható.

A mi kedvencünk a Monday Sales CRM-ben az, hogy a szoftver mennyire egyszerűvé teszi a rutinszerű értékesítési folyamatok automatizálását. A Monday szoftvere szinte bármilyen formátumból képes adatokat importálni, beleértve az Excel vagy az API fájlokat is. A szoftver egyszerű, kód nélküli automatizációkat is tartalmaz, amelyekkel riasztások is beállíthatók.

A Monday Sales CRM az integrációk hatalmas választékával is kitűnik. A szoftver együttműködik a Gmaillel és az Outlookkal. Emellett integrálható a legtöbb jelentős e-mail marketingszolgáltatóval, mint a DocuSign, és olyan felhőalapú tárolási platformokkal, mint a Dropbox és a Google Drive.

A Monday Sales ügyfélkezelő szoftverplatform legfeljebb 2 felhasználó számára ingyenes. A fizetős csomagok mindössze 10 dollártól kezdődnek havonta.

További információk a Monday Sales-ről:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Új értékesítési csapat Ingyenes Ingyenes verzió Kapcsolattartó űrlap Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Kód nélküli automatizálás
 • Adatok importálása bármilyen forrásból
 • Integrációk hatalmas választéka
 • 2 felhasználó számára ingyenes

Hátrányok

 • Nincsenek beépített marketingeszközök
 • Az irányítópult formátuma nem működik mindenkinél

Látogass el a Monday Sales oldalára!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
Monday Sales ⭐⭐⭐ Ingyenes

9. Less Annoying CRM – Könnyen használható CRM azok számára, akik csak alapvető funkciókra vágynak

A Less Annoying CRM szoftver

Az új eszközök bevezetése vállalkozásod számára nagy előnyökkel járhat, azonban néha frusztráló és egyenesen bosszantó lehet egy új technológia. Ezt azonban elkerülheted a Less Annoying CRM (LACRM) alkalmazással.

Ezt a platformot az egyszerű használatra tervezték. De ne hagyd, hogy az egyszerűsége megtévesszen. A felhasználói felületet nemrégiben tervezték át, és most még intuitívabb. Az új névjegyek hozzáadása gyerekjáték az alkalmazáson belül, de a Google fiókodból is importálhatsz táblázatokat vagy űrlapokat.

Az összes eseményt és feladatot egyetlen naptárban tekintheted meg és kezelheted, amely szinkronizálható a Google Naptárral. Egyszerű lead-jelentést, e-mail-naplózást, napirendi e-maileket és egykattintásos exportálást is kapsz. És mivel az alkalmazás webalapú, bármelyik választott eszközön, telepítés nélkül használhatod.

További információk a Less Annoying-ról:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
Kezdők számára 15$/hó-tól Nincs információ Telefon és üzenet Telefon kompatibilis webes alkalmazás Elérhető

Előnyök

 • Rendkívül könnyű beállítani és használni
 • 30 napos ingyenes próbaidőszak
 • Telefonos és e-mailes támogatás és bemutatók
 • Csatlakozik a Google fiókodhoz

Hátrányok

 • Kevés fejlett funkció
 • A jelentések egyesek számára túl egyszerűek lehetnek

Látogass el a Less Annoying oldalára!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
Less Annoying ⭐⭐⭐ 15$/hó

10. Keap – a legjobb CRM szoftver e-mail marketinghez

Keap CRM e-mail marketinghez

A 20 éves tapasztalattal és több mint 200 000 ügyféllel rendelkező Keap a CRM platformjának célja, hogy lehetővé tegye a vállalkozások és a magánszemélyek számára, hogy a lehető legjobban kihasználhassák az idejüket. Ezt az ügyfél-interakciók és a munkafolyamatok automatizálásával éri el. Minden olyan funkciót megtalálsz benne, amellyel nyomon követheted a potenciális ügyfeleket, a folyamatkezelés pedig intuitív, mégis hatékony.

A Keap alkalmazásban is rengeteg marketing eszköz van. Ezek az eszközök segítenek csapatodnak a fejlett marketingkampányok létrehozásában és végrehajtásában, miközben az automatizálás gondoskodik az unalmas feladatokról. Automatizálhatod és személyre szabhatod az ügyfeleknek küldött szöveges üzeneteket, miközben nyomon követheted a nyitott üzleteket.

A Keap igazi marketing ereje azonban az e-mail marketing automatizálásban rejlik. A platform tele van gyönyörű sablonokkal a hírlevelekhez és egyebekhez.

További információk a Keap-ról:

A legjobb felhasználás Árak Ingyenes próba/terv Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás Automatizálás 
E-mail marketing automatizálás 40$/hó-tól 14 napos ingyenes próbaverzió Leginkább élő chat Android és iOS Elérhető

Előnyök

 • Rengeteg automatikus marketing lehetőség
 • Erőteljes email marketing eszközök
 • Értékesítési „játékkönyvek”
 • Több mint 2500 alkalmazás és külső integrációk
 • 24/7-ben elérhető támogatás

Hátrányok

 • Drága a kis- és középvállalkozások számára
 • Az automatizálás beállítása időigényes

Irány a Keap!

Szoftver A mi értékelésünk Árak
Keap ⭐⭐⭐ 40$/hó

A legjobb CRM szoftver: Összehasonlító táblázat

Ha sietsz, és szeretnéd néhány perc alatt összehasonlítani a fent említett eszközöket, akkor ez az átfogó összehasonlító táblázat neked készült. Itt a 10 legjobb CRM szoftver, amelyet összehasonlítottunk az áruk, a felhasználhatóság, az ügyfélszolgálati csatornák, valamint az automatizálási funkciók és az ingyenes próbaverzió megléte vagy hiánya tekintetében.

Szoftver Legjobb felhasználás Díjszabás Ingyenes próbaverzió Ügyfélszolgálat Mobilalkalmazás
Salesforce Sales Cloud Eszközök széles választéka 25$ /hó Ingyenes próbaverzió Telefon és élő chat Android és iOS
PipeDrive Magas eladási volumen 12,50 $/hó 14 napos ingyenes próbaverzió Élő chat és e-mail Android és iOS
ZohoCRM Kisvállalkozások 14$/hó Ingyenes verzió Telefon és e-mail Android és iOS
Zendesk Sell Zendesk felhasználók 19$/hó 30 napos ingyenes próbaverzió Telefon és e-mail Android és iOS
Hubspot CRM Kezdőknek Ingyenes Ingyenes verzió Telefon, e-mail, élő chat Android és iOS
Freshworks Freshsales Ügyfélkapcsolati eszközök 25$/hó Ingyenes próbaverzió Telefonos ügyfélszolgálat és Help Center Android és iOS
Maximize CRM Üzleti intelligencia 35$/hó 30 napos ingyenes próbaverzió Élő chat, telefon Android és iOS

Melyik a számodra leginkább megfelelő CRM szoftver?

Egy CRM szoftver számos funkcióval rendelkezik, hogy segítse a kapcsolatok nyomon követését, a potenciális ügyfelek gondozását, és hatékonyabbá tegye az értékesítési folyamatot. Ma már számtalan vállalat szinten minden iparágból használja és élvezi a CRM szoftverek előnyeit.

A CRM szoftverekkel kapcsolatos elvárások évek óta változnak. Az ilyen típusú eszközöket eredetileg a nagyvállalatok számára fejlesztették ki. Szerencsére ma már számos lehetőség áll rendelkezésre, amelyek bármilyen típusú és méretű vállalkozáshoz illeszkednek.

Melyik a számodra leginkább megfelelő rendszer?

Amikor arról döntesz, hogy melyik megoldás a legjobb vállalkozásod számára, több tényezőt is figyelembe kell venned:

 • Milyen méretű vállalkozás számára tervezték a szoftvert? A legmegbízhatóbb szolgáltatók közül sokan úgy alakították ki a szoftverjüket, hogy azok bármilyen méretű vállalkozásnak megfeleljenek. Mások az egyéni vállalkozókra és a kis csapatokra, vagy csak a legnagyobb szervezetekre összpontosítanak. Ezt azért fontos tudni, hogy a kiválasztott CRM szoftver használatával az üzleti igényeidnek leginkább megfelelő funkciókat szerezhesd meg.
 • Mekkora a költségvetésed, és mit tartalmaz az ár? Az első és legfontosabb, hogy bármelyik szolgáltatóhoz is fordulsz, az rendelkezzen olyan csomaggal, amely megfelel a te költségvetésedhez. Azonban az is lehet, hogy egy CRM szoftver kedvező árú, de nem tartalmazza az összes olyan funkciót, amire vágynál. Olvasd el figyelmesen a funkciók listáját, és győződj meg róla, hogy egyik sem jár rejtett díjakkal és nem igényel frissítéseket.
 • Milyen az ügyfélszolgálat? Az ügyféltámogatási lehetőségek az e-mailektől és a kapcsolatfelvételi űrlapoktól az éjjel-nappal elérhető élő chatig és e-mailes támogatásig terjedhetnek. Ha magad szeretsz tanulni, akkor lehet, hogy jobban érdekel majd a tudásbázis, a GYIK és más tájékozódási lehetőségek. Ha tudod, hogy a CRM használatát nehéz elsajátítani, nézd meg, hogy a szolgáltató biztosít-e oktatóprogramokat és/vagy bevezető szolgáltatásokat, és ezek költséggel járnak-e.
 • Többre van-e szükséged a kapcsolat- és lead-kezelésnél? A modern CRM szoftverek számos funkciót tartalmaznak. Az e-mailes és a hirdetéskezelési marketingeszközök csak a jéghegy csúcsát jelentik. Munkafolyamat automatizálást szeretnél? Analitikát és prediktív mesterséges intelligenciát a jelentéskészítéshez? El kell döntened, hogy mit vársz el a szoftvertől, majd azokra a lehetőségekre kell összpontosítanod, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.
 • A felhő fontos. A legtöbb modern CRM szoftver felhőalapú, hogy vállalkozásodnak maximális rugalmasságot biztosítson a működésében. Emellett pedig segít elkerülni a hardverköltségeket és az ilyen folyamathoz kapcsolódó informatikai karbantartási költségeket. A biztonsággal kapcsolatban nézd meg az apró betűs részt, vagy kérj további információkat a szolgáltatótól. Hiszen biztosan nem akarod veszélyeztetni az ügyfelek adatait, vagy megsérteni például az EU GDPR szabályzatát.

Melyek egy CRM szoftver fő tulajdonságai?

A modern CRM-ek számos olyan képességgel rendelkeznek, amelyek segítenek neked és csapatodnak. Ilyenek például a meglévő rendszereiddel való zökkenőmentes integráció vagy a manuális és ismétlődő feladatok automatizálása. Számos ilyen CRM funkcióval időt takaríthatsz meg, így például üzletkötésre és a leadek minősítésére összpontosíthatsz.

A CRM a csapattagok és az osztályok közötti együttműködést is ösztönzi, hogy az ügyfélélmény kellemes legyen. Ez is hozzájárul az optimális és hatékony munkavégzéshez, mivel a feladatok és tevékenységek nyomon követése teljes átláthatóságot biztosít. Azt is biztosítja, hogy senki ne végezzen dupla vagy felesleges munkát.

Emellett a CRM-ben összegyűjtött ügyféladatok sokasága minden menedzser álma. A rendkívül részletes és személyre szabott jelentések értékes betekintést nyújtanak. Ez a megszerzett tudás hozzájárul a jobb döntéshozatalhoz és jobb teljesítményt jelent.

A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás is egyre inkább beépül számos CRM kínálatba. Hamarosan ez normává válik, ami azt jelenti, hogy szakértő lehetsz az élvonalban, amikor a prediktív analitikáról és a mesterséges intelligencia által támogatott útmutatásról van szó a potenciális ügyfelek ápolása és az üzletkötés érdekében. A CRM szoftver előnyei:

Jobb ügyfélkapcsolatok és interakciók

A CRM szoftver megkönnyíti csapatod számára, hogy élen maradjon a potenciális ügyfelek terén, és a fogyatkozó potenciális ügyfeleket is újra megcélozza. Amellett, hogy megszervezi a többoldalú támadást, te és csapatod hozzáférhettek az információk aranybányájához, hogy ezzel is javítsd az ügyfélutat.

Jobb csapatmunka és együttműködés

Minden interakciót nyomon követnek és rögzítenek, és ezek az információk mindenki számára elérhetők. Ez megkönnyíti, hogy egy másik értékesítő ott folytassa, ahol valaki abbahagyta. Azt is lehetővé teszi, hogy a leadeket és az ügyfeleket gond nélkül átadják más részlegeknek.

Az alkalmazottak bevonása

A boldog alkalmazottak jobban tudják végezni a munkájukat. És semmi sem teszi boldogabbá az őket, mintha biztosítjuk számukra a munkájukhoz megfelelő eszközöket.

Hatékonyabb munkavégzés

A CRM megoldások automatizálással és feladatkezeléssel segítenek optimalizálni az üzletet. A csapat minden tagja egyetlen központi csomópontból férhet hozzá ahhoz, amire szüksége van. Így az értékesítési és marketingcsapatok arra koncentrálhatnak, amihez a legjobban értenek.

Pénzmegtakarítás

Természetesen egy CRM szoftver bevezetése némi befektetést igényel. De csak idő kérdése, hogy ez mikor fog megtérülni. Azáltal, hogy okosabban és hatékonyabban dolgozik, csapatod kevesebb idő alatt több dolgot fog elvégezni. Ezáltal maximalizálhatod a munkaerőköltséget.

Hogyan tudom rávenni a csapatom, hogy CRM eszközt használjanak?

Vállalkozásának több okból is szüksége van CRM szoftverre, főként akkor, ha javítani szeretnéd értékesítési és marketingtevékenységed, növelni szeretnéd az alkalmazottaid produktivitását, versenyelőnyre tennél szert, optimalizálni szeretnéd a reklámköltségeket és a munkaerőköltségeket, vagy növelnéd a konverziós arányokat.

A CRM-ek ma már bárki számára elérhetők, aki javítani és egyszerűsíteni szeretné az ügyfélkapcsolat-kezelés folyamatát. Ide tartoznak a magánszemélyek és egyéni vállalkozók, a kis- és középvállalkozások, a nagyvállalatok és szervezetek, valamint a globális vállalatok is.

Hogyan tudom rávenni a csapatom, hogy CRM eszközt használjanak?

A legegyszerűbb módja annak, hogy a csapatod rávedd egy CRM szoftver elfogadására és használatára, ha a legegyszerűbb eszközt választod a feladatra. Ne terheld le őket egy korszerű vállalati megoldással, ha például csak egy 10 fős csapatról van szó. Vagy ne adj nekik túl sok testreszabási és választási lehetőséget, ha ez az első alkalom, hogy CRM szoftvert használtok.

Ennek ellenére gyakran minél több funkció áll rendelkezésre, annál több lehetőség nyílik meg. Így akkor jársz a legjobban, ha Te és a vezetőség magatok is teljes mértékben megértitek a CRM szoftver működését. Csak ezután remélheted, hogy a csapatod többi tagját is meg tudod győzni a szoftver használatának előnyeiről.

Keress olyan szolgáltatókat, amelyek rengeteg oktatóanyagot és egyéb tanulási forrást kínálnak. És mindig vedd igénybe az ingyenes próbaverziókat és demó verziókat, mielőtt regisztrálnál egy szolgáltatásra. Érdemes lehet bevonni a lehető legtöbb érintett személyt a döntési folyamatba. Ez biztosítja, hogy azok, akiket a CRM használata majd a leginkább érint, kinyilváníthatják a véleményüket és meg legyenek hallgatva.

Ha jól csinálod ezeket, akkor az elfogadás a csapat részéről többnyire fájdalommentes lesz. És amint az első munkatársak elkezdenek jobb és nagyobb eladásokat produkálni, bizonyára mindenki elfogadja majd az új helyzetet, és értékelni fogja a CRM szoftver előnyeit.

Hogyan válaszd ki a megfelelő CRM szoftvert?

A tengernyi lehetőség miatt ijesztő feladatnak tűnhet a megfelelő CRM szoftver kiválasztása a vállalkozás számára. Nos, nem kell annak lennie. Először is döntsd el a legfontosabb dolgokat, mint például:

 • Milyen funkciókra van szükséged, mit tartalmazzon a szoftver 
 • Mennyit vagy hajlandó költeni
 • Milyen szintű ügyféltámogatásra vágysz
 • Milyen harmadik féltől származó szoftvertámogatásra van szükséged

Ezt követően itt az ideje, hogy megkezdd a kutatási folyamatot. Ha leszűkítetted a keresést, kezdd egy ingyenes próbaverzióval vagy demóval, hogy lásd, hogyan megy, mennyire felel meg a szolgáltatás az igényeidnek. Az olyan lehetőségek esetében, mint például a HubSpot vagy a Keap, az is előfordulhat, hogy az örökre ingyenes csomag pontosan azt nyújtja, amire szükséged van.

Hogyan árazzák be és üzemeltetik a CRM szoftvereket?

A CRM szoftver használatakor minden a felhőben van tárolva. Ez azt jelenti, hogy nincsenek előzetes költségek a berendezésekre és az infrastruktúrára. A felhasználók a szoftverhez az interneten keresztül, illetve az asztali és mobilalkalmazásokon keresztül, tetszőleges eszközzel férhetnek hozzá.

SaaS termékként a CRM szoftverek ára felhasználónként és havi alapon van megadva. A legtöbb szolgáltató lehetőséget kínál arra, hogy ezt előre, évente vagy havonta fizessék ki a felhasználók. Arra számíthatsz, hogy a havi díjak körülbelül 20%-kal magasabbak, mint az éves díjak. Számos lehetőséget találsz azonban ingyenes csomagokra is, amelyek korlátlan számú felhasználót engedélyeznek, de csak alapvető funkciókkal rendelkeznek.

Hogyan árazzák be és üzemeltetik ezeket a szoftvereket?

A legtöbb terv egy szintrendszerben fejleszthető, ahol a költségek több mint háromszorosára emelkedhetnek. Míg máskor egyes funkciók és szolgáltatások díj ellenében hozzáadhatók az egyes felhasználók és csapatok számára. A legtöbb alapcsomag havonta 10-20 dollár körül kezdődik felhasználónként. A fejlettebb, mesterséges intelligenciát és automatizálást tartalmazó platformok vagy csomagok ára nagyjából 40-80 dollár körül mozog felhasználónként, havonta.

Egyes szolgáltatóknál a vállalatok egyedi megoldásokat is választhatnak, ahol a határ a csillagos ég; ez azonban a költségekre is igaz. Egyébként a nagy szervezeteknek szánt csomagok jellemzően 50-150 dollárba kerülnek havonta, felhasználónként.

Sok felhőalapú megoldáshoz hasonlóan a CRM platformok is együtt tudnak nőni a vállalkozásoddal, ahogyan az bővül és terjeszkedik. Azonban nem minden termék van úgy kifejlesztve, hogy minden helyzetben növelhető legyen. Ha tehát induló vállalkozásról van szó vagy gyors növekedésre törekszel, a legjobb, ha egy olyan szoftvert kezdesz el használni, amely nagy rugalmassággal és sok méretezhető tulajdonsággal rendelkezik.

A leginkább méretezhető CRM platformok a következőkkel rendelkeznek:

 • Többféle díjszabási terv áll rendelkezésre
 • Lehetőség van a felhasználók hozzáadására és a funkciók frissítésére perceken belül
 • Több száz integráció vagy egy nagyon aktív alkalmazáspiac áll rendelkezésre
 • Teljesen működőképes mobilalkalmazások vagy webalapú, telepítés nélküli alkalmazások
 • Megbízható, többéves tapasztalattal rendelkező szolgáltatók
 • 24/7-ben elérhető ügyfélszolgálat az év 365 napján

Összegzés

A legjobb CRM szoftver megtalálása olyan, mint megtalálni a világ legjobb gitárosát. Ha elég alaposan utánanézel, mindig találsz valami jobbat. A legtöbb vállalkozásnak azonban egy megbízható, többéves tapasztalattal rendelkező rendszerre van szüksége, aki ráadásul az iparág élvonalában jár, mindig új ötleteket és funkciókat vezet be, és javítja az ügyfélkapcsolat-kezelés menetét.

Mindazok alapján, amiket megvizsgáltunk és elemeztünk, a Salesforce Sales Cloud a legtöbb területen az első helyen végez. Összességében a platformot az értékesítési siker elősegítésére építették. Ráadásul bármilyen vállalkozással gyorsan skálázható, olyan fejlett funkciókkal büszkélkedve, mint a mesterséges intelligencia és az automatizálás, amelyeket még a legnagyobb vállalatok is biztosan megirigyelnének.

Gyakori kérdések a legjobb CRM szoftverrel kapcsolatban 2024 -ben

Mi az a CRM szoftver?

Hogyan válasszam ki a megfelelő CRM szoftvert?

Miért van szüksége a vállalkozásomnak CRM szoftverre?

Milyen más alkalmazások integrálhatók egy CRM szoftverbe?

Hogyan tudom rávenni a csapatom, hogy CRM szoftvert használjanak?