Kizárólag a legjobb írókkal dolgozunk

Az elmúlt évtizedben több mint 20 000 ember járult hozzá a Business 2 Community oldalának a fejlesztéséhez. Őket azonban több millió jelentkező közül választottuk ki. Minden szerzőnket gondosan ellenőrizzük nemcsak az iparági szakértelmük, hanem az általuk írt tartalom pontossága szempontjából is. Íróink szerzeményei számos más, jó hírnevű kiadványban is megtalálhatóak.

Ha szeretnél több információt megtudni szerzőinkről, kérünk, hogy nézd meg a Közreműködők és a Rólunk menüpontokat.

Más oldalak is megbízhatónak tartják az írásainkat

A B2C cikkeit számos nagy tekintélyű weboldal idézte mér, köztük a Twitter, a Microsoft, az Adobe, a Shopify és még sokan mások.

Büszkék vagyunk arra, hogy a kezdetektől fogva élen járunk az ilyen stílusú tartalom kialakításában.

Elfogulatlanok és pártatlanok vagyunk

A Business 2 Community 2011 óta szigorúan ragaszkodik a függetlenségéhez. Minden szoftver értékelésünk és véleményünk a közösségünk személyes tapasztalataiból származik. Elfogulatlan megközelítésünk alapvetően határozza meg a hírnevünket. A B2C garantálja azt, hogy a weboldalunkon található tartalom átlátható, őszinte és a lehető legjobb minőségű.

Alapos ellenőrzések és rendszeres frissítések

Házon belüli szerkesztőségünk biztosítja, hogy a Business 2 Community oldalán megjelenő minden egyes tartalom szigor ellenőrzési és minőségbiztosítási folyamaton megy keresztül. Ezt a szerkesztőségi szabályzatunkban is bemutatjuk.

Média kapcsolat

Email: [email protected]

Jogi nyilatkozat: Az oldal működésének és az itt közzétett tartalom ingyenességének fenntartása érdekében időről időre kompenzációt kaphatunk különböző cégektől termékeik és szolgáltatásaik weboldalunkon történő bemutatásáért. Akkor is kaphatunk kompenzációt, ha olvasóink a weboldalunkon elhelyezett hirdetési linkekre kattintanak. Ez a kapcsolat azonban tisztán pénzügyi jellegű, és egyik hirdető sem rendelkezik befolyással az általunk közölt tartalomra.