Missziónk

A Business 2 Community büszke arra, hogy a legátfogóbb, legfrissebb és leghatékonyabb tartalmat nyújtja a szoftver értékelések, vásárlói útmutatók és egyebek információk terén. Semmi sem fontosabb számunkra, mint segíteni a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak abban, hogy megtalálják azt a szoftver megoldást, taktikát vagy stratégiát, amely megfelel a vállalatuknak.

Szerkesztőségi alapelveink

Minden egyes tartalom előálítása során a következő 5 elvi pillért tartjuk szem előtt:

1. Függetlenek vagyunk

A Business 2 Community 2011-es megalakulása óta szigorúan független oldalként működik. A B2C nem egy nagy vállalat brand nélküli oldala, amelyen az a saját információit szeretné átadni. Ha az oldalunkon írunk valamiről, az azért van, mert az olvasóink számára az fontos lehet. Ez azt jelenti, hogy a szoftverekkel, vállalatokkal és egész iparágakkal kapcsolatos megközelítésünk elfogulatlan és őszinte.

Az általunk ajánlott brókerek hirdetései és affiliate linkjei révén keresünk pénzt. A Business2Community és anyavállalatunk, a Clickout Media nem rendelkezik közvetlen pénzügyi érdekeltséggel az általunk ismertetett termékekben vagy szoftverekben.

Nem kivételezünk senkivel. Szerkesztőségünk hozza meg a végső döntést arról, hogy ajánlunk-e egy terméket vagy szolgáltatást, és nem javaslunk olyasmit, amit mi magunk sem szívesen használnánk vagy vásárolnánk meg.

2. Objektívek vagyunk

A harmadik felek érdekeitől való függetlenségünk alapvető fontosságú küldetésünk szempontjából, mivel ez teszi lehetővé számunkra, hogy objektívek legyünk. Nincs olyan termék, vállalat vagy szoftver, amely tökéletes lenne. Tudósításainkban pedig nem félünk ezt megmutatni. Egy tökéletlen vállalat reálisabbnak tűnik, és tudjuk, hogy olvasóink nagyobb valószínűséggel bíznak benne.

Mi magunk sem vagyunk mindig tökéletesek, de véleményeink során igyekszünk igazságosak és kiegyensúlyozottak lenni. Kizárólag az motivál minket, hogy képessé tegyük olvasóinkat arra, hogy a vállalkozásuk számára a legjobb döntést hozzák meg – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy az általunk vizsgált szoftver nem megfelelő számukra.

3. Elérhetőek vagyunk

A Business 2 Community mindenkinek szól. A közönségünk a 20 éve vállalkozásoknál dolgozó marketing igazgatótól kezdve egészen a boltjukat csak most indító egyéni vállalkozókig terjed. Minden tartalmat ennek a sokszínű közönségnek a szem előtt tartásával közelítünk meg.

Büszkék vagyunk arra, hogy gyakorlatias, hasznos tanácsokat adunk – és nem csak általános, unalmas tartalmakat, amelyek nem kötelezik el magukat egyik vagy másik irányba sem. Tapasztalt csapatunk érti, mi kell ahhoz, hogy egy online vállalkozás virágzásnak induljon. Ahol úgy gondoljuk, hogy ez segít olvasóinknak, ott képeket vagy harmadik fél webhelyeire mutató linkeket is mellékelünk.

4. Felelősségteljesek vagyunk

Célunk, hogy mindenben 100%-oban pontos tartalmat adjunk, és mindent megteszünk ennek érdekében. Ha valamit elrontunk, nem zárkózunk el előle, így a cikkeinkben mindenhol találsz javításokat és frissítéseket.

Az adatvédelmi szabályzatunkat és feltételeinket is irányadónak tarjuk

5. Elkötelezettek vagyunk

A B2C az olvasókért van. Mindent, amit teszünk, az ő igényeik szerint történik, figyelembe véve a tartalmi elvárásaikat. A szoftver értékelésektől kezdve a feltörekvő marketing trendekig és a legfrissebb hírekig igyekszünk olyan megvalósítható tanácsokat adni, amelyekre szükségük van egy vállalkozás sikeres működtetéséhez.