Business 2 Community je vodilno spletno mesto v panogi, kjer se najpomembnejši ljudje v podjetjih in trženju zberejo, da bi delili svoje strokovno znanje. Pri B2C smo predani zagotavljanju kakovostnih, aktualnih, praktičnih in skrbno raziskanih nasvetov, pregledov in vpogledov, ki vam bodo pomagali učinkoviteje voditi vaše podjetje.

Kako poskrbimo, da bomo dosegli te visoke standarde?

Sodelujemo zgolj z najboljšimi pisci

V zadnjem desetletju je k platformi Business 2 Community prispevalo več kot 20.000 ljudi. Slednji so bili izbrani med milijoni različnih kandidatov. Pri naših piscih ne preverjamo zgolj panožnega strokovnega znanja, ampak tudi natančnost njihovih zapisov. Naše pisce boste našli v številnih drugih zelo uglednih publikacijah.

Če želite izvedeti več o naših piscih, si oglejte naše strani Sodelavci in O nas.

Druga spletna mesta zaupajo našemu vpogledu

B2C navaja množica zelo cenjenih spletnih mest, vključno s Twitterjem, Microsoftom, Adobejem, Shopifyjem in številnimi drugimi.

Ponosni smo na dejstvo, da smo že od začetka vodilni pri tem slogu vsebine.

Smo objektivni in nepristranski

Business 2 Community je neodvisna platforma že od leta 2011. Vse naše ocene programske opreme in komentarji izhajajo iz osebnih izkušenj naše skupnosti. Naš nepristranski pristop je sestavni del našega ugleda. B2C zagotavlja pregledno, pošteno in predvsem najboljšo vsebino na spletni strani.

Skrbno preverjeno in redno posodobljeno

Interna uredniška ekipa zagotavlja strog postopek preverjanja dejstev in zagotavljanja kakovosti za vse vsebine na platformi Business 2 Community, kar je opisano tudi v naši uredniški politiki.

Kontakt za medije

E-pošta: [email protected]